225/45 R17 TAURUS Ultra High Performance – Anvelope vara pentru performanta si siguranta la volan de la Vadrexim.ro!

Daca esti in cautarea celor mai bune anvelope vara pentru masina ta, trebuie sa stii ca Vadrexim.ro iti ofera o gama variata de produse pentru orice tip de autoturism. Printre cele mai populare se numara si anvelopele vara 225/45 R17 TAURUS Ultra High Performance 94 XLW, produse in Serbia sub licenta producatorului de anvelope Michelin.

Daca te intrebi de ce sa alegi aceste anvelope Taurus, iata cateva argumente solide care te vor convinge:

Performante excelente pe orice tip de drum TAURUS Ultra High Performance sunt anvelope de inalta performanta, special concepute pentru a oferi o experienta de conducere excelenta pe orice tip de drum. Latimea benzii de rulare de 225 mm si raportul intre inaltime si latime de 45% asigura o aderenta excelenta, astfel incat poti beneficia de o manevrabilitate imbunatatita si de o mai mare siguranta la volan.

Indicele de incarcare si de viteza respectate

Este important sa respecti atat indicele de incarcare maxima pe anvelopa, cat si cel de viteza maxima pentru a te bucura de o experienta de condus sigura si confortabila. Anvelopele 225/45 R17 TAURUS Ultra High Performance respecta indicele de incarcare 94 XL si cel de viteza W, fiind astfel potrivite pentru masini mai mari si mai grele.

Garantie pentru o experienta de condus sigura si confortabila

TAURUS este un brand cunoscut de anvelope appreciate pentru calitatea si durabilitatea acestora, oferind o garantie indelungata pentru produsele sale. Daca folosesti aceste anvelope vara in conformitate cu specificatiile tehnice ale producatorului, vei beneficia de o experienta de condus sigura si confortabila, fara a risca sa pierzi garantia.

Cum sa cumperi anvelopele TAURUS Ultra High Performance 225/45 R17 94 XLW?

Vadrexim.ro este locul perfect pentru a-ti cumpara aceste anvelope vara 225/45 R17. Le poti achizitiona direct din magazinele noastre sau le poti comanda online si noi ti le vom livra gratuit acasa. Este important sa alegi dimensiunea potrivita pentru masina ta si sa respecti specificatiile tehnice ale producatorului pentru a te bucura de cele mai bune performante si de o experienta de condus sigura si confortabila.

In concluzie,

anvelopele vara 225/45 R17 TAURUS Ultra High Performance 94 XLW sunt alegerea perfecta pentru cei care doresc performante excelente si o experienta de condus sigura si confortabila. Viziteaza Vadrexim.ro si comanda-le chiar astazi!

Previous post Sunt site-urile WordPress bune pentru afaceri noi?
Next post Abilități și instrumente de care aveți nevoie pentru un design web eficient