Descoperă programul Mercedes-Benz Certified la Auto Schunn

Achiziția unui vehicul este un demers deloc ușor, iar selecția modelelor preferate se poate dovedi dificilă.

Poți alege mai ușor modelele preferate de masini second hand Arad, de la Auto Schunn Romania – dealer auto – reprezentanțe auto noi și rulate în: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Dacă îți dorești un autovehicul Mercedes-Benz, acum ai posibilitatea să alegi un model Mercedes second hand Certified, verificat și garantat pentru a corespunde 100% cerințelor de calitate impuse de brandul german.

Pe auto-schunn.ro ai la dispoziție diferite modele Mercedes-Benz Certified rulate: Mercedes Benz E 300, Mercedes Benz G 63 AMG, Mercedes Benz E 220, etc.

Dacă încă nu știi ce beneficii îți oferă programul Mercedes-Benz Certified, merită să afli detalii pentru a alege mai simplu mașina potrivită pentru tine. 

Iată câteva din principalele avantaje ale achiziției unui vehicul Mercedes Certified. 

Automobilul beneficiază de o garanție europeană de 24 de luni care oferă acoperirea asigurării în mod asemănător cu cea aferentă unui vehicul nou, reparații rapide la centre de service autorizate Mercedes și posibilitatea transferului garanției către un nou proprietar.

Vehiculele Mercedes-Benz Certified sunt însoțite de garanția unor revizii gratuite în următoarele 6 luni de la achiziție sau la limita de 10.000 km, în funcție de care intervine prima. atunci când achiziționezi un vehicul Mercedes-Benz Certified primești de asemenea un certificat de calitate care atesta starea perfectă a vehiculului plus un certificat ITP valabil minim 12 luni.

În cazul necesității unor reparații pot beneficia de returnarea vehiculului și oferirea unor servicii de mobilitate de urgență sub formă de decontarea cheltuielilor cu taxiul trenul sau avionul, ori solicitarea unui autovehicul de schimb în perioada în care vehiculul Certified nu este disponibil.

Un Mercedes-Benz Certified este minuțios verificat în peste 200 de puncte de inspecție efectuate de către specialiști autorizați de la Mercedes. 

Orice intervenție tehnică de reparație asupra vehiculului este efectuată în condiții de calitate superioară cu piese de origine noi Mercedes-Benz. 

Rulajul real al vehiculului este garantat de către Auto Schunn în momentul achiziției și de asemenea este oferit întregul istoric de service al automobilului. 

Lucrările de reparații și mentenanță și proprietarii anteriori sunt specificați, pentru a avea garanția unui trecut real al automobilului.

Un alt avantaj în cazul achiziției unui automobil Mercedes-Benz Certified este posibilitatea efectuarii unui test drive la reprezentanță în termen de 24 de ore de la solicitare.

Auto Schunn pune la dispoziția doritorilor să achiziționeze autovehicule Mercedes-Benz Certified  programe de finanțare speciale, leasing și creditare auto: Mercedes-Benz Financial Services.

Evaluarea corectă și profesionistă a autovehiculului Mercedes-Benz Certified permite acțiuni de trade-in și buy-back. 

Mai mult, în termen de 10 zile de la achiziție este posibilă schimbarea autovehiculului cumpărat cu un alt model Mercedes Benz de aceeași valoare sau de valoare superioară.

Automobilele comercializate în programul Mercedes-Benz Certified beneficiază de acces la produsele și serviciile originale Mercedes Me. 

Nu în ultimul rând orice vehicul Mercedes-Benz Certified achiziționat de la Auto Schunn poate beneficia de reparații în cadrul unui contract de service cu dealeri autorizați Mercedes-Benz.

Previous post Avantajele utilizării jantelor din tablă iarna – Sfaturi utile!
Next post De ce se strica o cutie de viteze si cum reduci riscurile de defectiune