Optimizați-vă spațiul de lucru cu Dulapul mobil cu 9 sertare EXTRA-LUNG de la ToolsBoxServices.ro

Un atelier de lucru eficient necesită organizare de calitate și acces facil la toate uneltele de care aveți nevoie. Cu Dulapul mobil cu 9 sertare EXTRA-LUNG, care include 493 de scule în suport de burete, aveți soluția perfectă pentru a vă asigura că fiecare instrument se află la locul potrivit.

Acest dulap mobil se caracterizează prin dimensiunile generoase ale sertarelor sale (882×367 mm), care se mișcă pe glisiere cu rulmenti pentru o manevrabilitate ușoară. 8 din cele 9 sertare au o înălțime de 70mm, iar un sertar este mai înalt, cu o înălțime de 140mm, oferindu-vă suficient spațiu pentru a depozita și organiza o varietate de instrumente.

Blatul din ABS solid, cu 6 locașuri, oferă o suprafață rezistentă și fiabilă pentru lucrările dvs., iar partea frontală, realizată din plastic special, îmbunătățește durabilitatea dulapului. În plus, baza sertarelor este protejată cu covorase din spumă de cauciuc, pentru a preveni deteriorarea uneltelor.

Manevrabilitatea este esențială într-un atelier ocupat, iar acest dulap mobil cu 9 sertare nu dezamăgește. Este echipat cu 4 roti cu Ø 125 mm, din care 2 sunt fixe și 2 sunt orientabile și echipate cu o frână.

Pentru a asigura securitatea și a evita accesul neautorizat, dulapul dispune de o încuietoare centralizată frontală. De asemenea, are un suport lateral pentru recipiente, pentru a vă ajuta să vă păstrați spațiul de lucru ordonat.

Dulapul mobil cu 9 sertare EXTRA-LUNG are o capacitate de încărcare statică de 1000 kg, demonstrând robustețea și fiabilitatea sa.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre acest dulap sau despre alte produse disponibile, nu ezitați să ne contactați între orele 9 și 20 la numerele de telefon 0732904952 sau 0730711884 sau prin e-mail la adresa comenzi@toolsboxservices.ro. Echipa Toolsboxservices.ro este aici pentru a vă ajuta cu toate necesitățile dvs. de echipamente și accesorii pentru atelierul dvs. auto.

Previous post Protejeaza si personalizeaza masina ta cu cele mai bune huse auto – Descopera gama variata pe Store365.ro!
Next post Inchirierile auto ideale atunci cand ai nevoie de mobilitate