Noutati in lumea auto

Noul Ford Maverick – Pickup-ul compact și economic de la Ford” Ford a lansat recent noul Maverick, un pickup compact cu o autonomie de până la 805 km și o eficiență remarcabilă. Mașina are un preț accesibil și este echipată cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de infotainment cu ecran tactil de 8 inci.

„Audi Q4 e-tron – SUV-ul electric compact și stilat de la Audi” Audi a lansat recent Q4 e-tron, un SUV electric compact cu o autonomie de până la 520 km și un design elegant. Mașina oferă o serie de caracteristici avansate, precum sistemul de infotainment cu ecran tactil de și sistemul de asistență pentru șoferi.

„Tesla Model Y – SUV-ul electric cu performanțe impresionante” Tesla a lansat Model Y, un SUV electric cu o autonomie de până la 505 km și o viteză maximă de peste 200 km/h. Mașina are un design modern și este echipată cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de infotainment cu ecran tactil.

„Mercedes-Benz AMG GT Black Series – Supercarul cu performanțe impresionante de la Mercedes-Benz” Mercedes-Benz a lansat AMG GT Black Series, un supercar cu un motor V8 de 4 litri și o putere de peste 700 CP. Mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde și poate atinge o viteză maximă de peste 320 km/h.

„BMW i4 – Sedanul electric cu performanțe impresionante și design futurist” BMW a lansat i4, un sedan electric cu o autonomie de până la 590 km și o putere de peste 500 CP. Mașina are un design futurist și este echipată cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de infotainment cu ecran tactil.

Previous post Iată câteva dintre cele mai interesante anunțuri din domeniul auto:
Next post Top 10 cele mai impresionante mașini din lume