Iată câteva dintre cele mai interesante anunțuri din domeniul auto:

  1. Ford Mustang Mach-E – Ford a lansat recent un SUV electric inspirat de legendarul Mustang. Mach-E are o autonomie de până la 475 km și poate ajunge la o viteză maximă de 180 km/h.
  2. Audi e-tron GT – Audi a lansat un sedan electric cu performanțe impresionante. E-tron GT poate ajunge la o viteză maximă de 250 km/h și poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3,3 secunde.
  3. Tesla Model S Plaid – Tesla a lansat versiunea Plaid a celebrului Model S, care poate ajunge la o viteză maximă de 320 km/h și poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2 secunde.
  4. Volkswagen ID.4 – Volkswagen a lansat recent SUV-ul electric ID.4, care oferă o autonomie de până la 520 km și este echipat cu o serie de caracteristici avansate, cum ar fi sistemul de infotainment de ultimă generație.
  5. McLaren Artura – McLaren a lansat un supercar hibrid, Artura, care combină un motor cu benzină V6 cu un motor electric, oferind o performanță impresionantă și o autonomie electrică de până la 30 km.
  6. Ferrari SF90 Stradale – Ferrari a lansat un supercar hibrid, SF90 Stradale, care combină un motor cu benzină V8 cu trei motoare electrice, oferind o putere totală de peste 1000 CP și o viteză maximă de peste 340 km/h.
Previous post Legislația pentru service auto în România – ce trebuie să știți
Next post Noutati in lumea auto