Afla cum iti pregatesti masina electrica pentru o parcare auto Otopeni pe termen lung!

Planifici o calatorie lunga cu avionul si trebuie sa iti parchezi masina electrica pentru o perioada lunga de timp? Trebuie sa stii ca masinile electrice trebuie pregatite dinainte pentru stationarile indelungate, astfel incat sa fie gata de drum odata ce te-ai intors din calatorie si este momentul sa te indrepti spre casa. Continua sa citesti si descopera cateva lucruri pe care le poti face pentru a-ti pregati masina electrica inainte de a o lasa intr-o parcare auto Otopeni de lunga durata!

Este chiar atat de important sa iti pregatesti masina electrica inainte de a lasa in parcare?

Raspunsul este da, deoarece atunci cand te intorci din calatoria ta ultimul lucru pe care ti l-ai putea dori este sa nu iti poti porni masina pentru a pleca acasa.

Incarca bateria

Asigura-te ca bateria masinii electrice este incarcata complet inainte de a o parca. Acest lucru te va ajuta sa pastrezi durata de viata a bateriei si iti garanteaza ca masina poate porni si este gata de drum cand te intoarci in tara.

Daca nu esti sigur cat timp vei fi plecat din tara si cate timp vei avea masina stationata in parcarea auto Otopeni, este o idee buna sa lasi bateria incarcata la capacitatea maxima.

Dezactiveaza functiile care consuma energie

Masinile electrice vin cu o multime de functii care consuma energie, cum ar fi controlul climatizarii, sistemele audio si iluminatul. Opreste toate functiile neesentiale pentru a economisi energia bateriei in timp ce masina este parcata. Unele masini electrice au chiar si un „mod de repaus” pe care il poti activa pentru a reduce consumul de energie.

Verifica presiunea in anvelope

Presiunea adecvata in anvelope este esentiala pentru eficienta si siguranta vehiculelor. Asigura-te ca anvelopele sunt umflate la presiunea recomandata de producator inainte de a parca masina. Acest lucru previne formarea punctelor plate pe anvelope, ce apar cand masina sta in aceeasi pozitie pentru o perioada lunga de timp.

Protejeaza exteriorul masinii

Daca iti lasi masina intr-o parcare auto Otopeni pentru o perioada indelungata, este important sa protejezi exteriorul de intemperii, praf, soare etc. Ia in considerare utilizarea unei huse auto sau lasa-ti masina intr-o parcare acoperita pentru a preveni deteriorarea pe care soarele si alti factori de mediu o pot provoca atat interiorului, cat si exteriorului masinii tale.

Planifica-ti intoarcerea

Inainte de a-ti lasa masina in parcarea auto Otopeni, asigura-te ca ai un plan pentru intoarcere. Ideal este sa iti lasi masina in apropierea unei statii de incarcare pentru masini electrice. De exemplu, noua parcare de langa Aeroportul Otopeni are mai multe statii de incarcare chiar in incinta, deci daca isi lasi masina la Olimpia Airport Parking iti poti incarca masina imediat ce ai ajuns in parcare.

Acum ca stii cum sa-ti pregatesti masina electrica pentru parcarea de lunga durata, este timpul sa gasesti o parcare auto Otopeni.

Olimpia Airport Parking Otopeni este cel mai bun loc pentru a-ti parca masina pe termen lung, deoarece este dotata cu sisteme supraveghere ce functioneaza 24/7, sunt disponibile aproape 1500 de locuri de parcare, majoritatea fiind acoperite, iar statiile de incarcare pentru masini electrice se afla chiar la parterul parcarii, in plus, ofera tarife competitive si posibilitatea de a face rezervari si online. Nu mai sta pe ganduri si lasa-ti masina in grija profesionistilor!

Previous post Ce trebuie sa stii inainte de a-ti cumpara prima motocicleta
Next post Înainte de a pleca la drum cu mașina: 7 lucruri importante de verificat