Ochelarii de protectie impotriva luminii albastre de la Gunnar

In fiecare zi ochii nostri sunt expusi in mod constant la lumina albastra emisa de dispozitivele electronice. Aceasta expunere poate duce la oboseala oculara, tulburari de somn si disconfort vizual. Cu toate acestea, exista o solutie inovatoare pentru a proteja sanatatea ochilor si a imbunatati experienta digitala: ochelarii de protectie impotriva luminii albastre de la Gunnar.

Tehnologie patentata de protectie

Modelele de ochelari de protectie impotriva luminii albastre de la Gunnar sunt rezultatul unei tehnologii avansate, cu lentile patentate (US Patented Lens #9417460), special concepute pentru a combate simptomele neplacute ale expunerii la lumina albastra.

Aceasta tehnologie inovatoare blocheaza in mod eficient lumina albastra nociva, permitand ochilor tai sa se relaxeze si sa se simta mai putin obositi chiar si dupa ore indelungate petrecute in fata ecranelor.

Varietate de lentile pentru nevoile tale

Gunnar ofera o gama variata de lentile pentru ochelarii lor de protectie impotriva luminii albastre, astfel incat sa poti alege cea mai potrivita optiune pentru nevoile tale specifice.

  • Lentila CLEAR: Aceasta lentila blocheaza aproximativ 35% din lumina albastra si este ideala pentru cei care lucreaza in industria grafica si de design, unde acuratetea culorilor este esentiala.
  • Lentila AMBER: Cu o rata de blocare a luminii albastre de 65%, aceasta lentila ofera protectie optima si este una dintre cele mai populare si apreciate optiuni de lentile Gunnar.
  • Lentila SUN: Daca lucrezi in conditii de lumina naturala puternica sau petreci mult timp in exterior, aceasta lentila care blocheaza 90% din lumina albastra este alegerea perfecta pentru tine. In plus, acesta lentila are si filtru UV.
  • Lentila AMBER MAX: Pentru serile petrecute in fata ecranului, aceasta lentila extrem de eficienta blocheaza 98% din lumina albastra, protejandu-ti ochii si somnul. Ea este ideala pentru persoanele care au sensibilitate la lumina puternica.

Garantia ochelarilor de protectie pentru calculator Gunnar

Calitatea si durabilitatea perechilor de ochelari pentru calculator Gunnar sunt reflectate si in garantia oferita: toate modelele de ochelari de protectie impotriva luminii albastre beneficiaza de o garantie de 24 de luni. Acest lucru demonstreaza increderea lor in produse si in capacitatea acestora de a proteja si a-ti mentine ochii sanatosi.

Daca esti in cautarea unui perechi de ochelari de protectie impotriva luminii albastre, cei de la Gunnar reprezinta alegerea inteligenta pentru a-ti proteja ochii in era digitala. Tehnologia lor avansata, varietatea de lentile si garantia extinsa sunt doar cateva dintre motivele pentru care acesti ochelari sunt considerati printre cei mai buni in industrie.

Previous post Scapa de cosmarul plosnitelor de pat cu serviciile noastre de dezinsectie
Next post Revoluționarea climatizării: Ghid cuprinzător pentru instalații VRV, Chiller și camere frigorifice în București